Konyhafőnök ajánlata

Konyhafőnök ajánlata

 

Papírban sült lazac steak mascarponés spenóttal, vajas,                                   2890.-Ft
petrezselymes burgonyával

 

Mustáros hátszín (20 dkg) rácsos burgonyával, rántott hagyma                     2590.-Ft
karikákkal, konyakos zöldbors mártással

 

Marhasteak (20 dkg) szalmaburgonyával,                                                               2590.-Ft
vörösboros pecsenyemártással

 

Lassan sütött kacsamell és kacsacomb vajas burgonyapürével,                       2590.-Ft
dijoni mustáros hagymalekvárral, fokhagymás pecsenyemártással

 

Molnár csülök                                                                                                                   1980.-Ft
(Kapros, juhtúrós sztrapacska ágyon tálalt főtt, füstölt csülök szeletek
gombapaprikással, sajttal csőben sütve)

 

Szilvás gombóc „kicsit másképp” házi szilvalekvárral                                           650.-Ft